Nyt tuli kyllä kakkujen kakku! Tein kaksinkertaisen annoksen ja jaoin kolmeen kertakäyttövuokaan. Näin sain pari kakkua myyjäisiin ja yksi jäi itselle herkutteluun. Kiitos reseptistä! -Anne... (Anonymous 4 päivää sitten)

Leivontakaakao. Ehdottomasti maun ja ulkonäön puolesta.... (Aila 5 päivää sitten)

Käykö normaali kaakao vai pitääkö olla sitä tummempaa eli leivontakaakaota?... (Anonymous 5 päivää sitten)

Tuon määrän olen tehnyt, mikä ohjeessa on.... (Aila 5 päivää sitten)

Onko tässä ohjeessa kaksinkertainen kuorrute vai tuo tehdä kaksinkertaisena?... (Anonymous 5 päivää sitten)

Hyvää tuli... (Unknown yli viikko sitten)

Onnistuukohan tämä vaalealla glögijuomalla? Voisiko sitä laittaa myös täytteeseen appelsiinimehun sijasta? Sopisiko neilikan kaveriksi jokin muu mauste?... (Ruusu yli viikko sitten)

Jo toinen peräkkäinen maanantai kun leivoin tätä, taidan ottaa tavaksi. Kolmivuorotyöläisenä leipomisten suunnittelu ja toteutus on välillä todella toisaikaista, mutta tämän leivän ehtii leipomaan oli mikä vuoro tahansa! Mahtaisiko toimia jos lisäis... (Noora yli viikko sitten)

En ole tuollaisista palloista kuullutkaan, pitääpä etsiä tietoa! Ja nyt muistankin, että olen nähnyt jossain keittiötarvikeliikkeissä sellaisia laatikoita, ehkä minun sellainen pitää hommata. :)... (Sari - CampaSimpukka yli viikko sitten)

Mikä siinä onkin, ettei niihin ohjeisiin tartu kyllä kuin vasta viimeisessä hädässä? :D... (Sari - CampaSimpukka yli viikko sitten)