Tämä kuva aamubussista kertoo hyvin päivän fiilikset. Töiden jälkeen ajattelin kipaista kaupungilla katsomassa paitoja töihin. Nyt illalla olen sen verran viisaampi, että keskikaupungilla ei niin vain Pariisissa kipaista. Välimatkat täällä on yllättä... (9 h sitten)
lisää artikkeli keittokirjaan

Syksy tuo keittiöön kahdenlaisia ruokia: nopeita arkiruokia, siis niitä arjentaklaajia joista tässä on koko alkusyksy puhuttu, sekä hitaasti haudutettavia uuniruokia, jotka tekevät itse itsensä. Toiset syntyvät puolessa tunnissa, toisiin saa varata p... (10 h sitten)
lisää artikkeli keittokirjaan

1940-luku oli säännöstelyn vuosikymmen. Useimpia elintarvikkeita sekä monia kulutustavaroita sai hankkia vain ostokorteilla. Ostorajoihin vaikutti kortinhaltijan ikä ja ammatti. Leipominen vaati kekseliäisyyttä. Sokeria, munia ja voita käytettiin sää... (18 h sitten)
lisää artikkeli keittokirjaan

Turun ruokamessut järjestetään 6. -8. 10. 2017 Turun messukeskuksessa ja siellä on mukana myös Varsinais-Suomen Mehiläishoitajat ry. Luvassa on ainakin hunajan ja raejuuston yhdistelmää, Antti Vahteran hunaja-suklaamoussea ja muuta mukavaa. Tänä vuon... (22 h sitten)
lisää artikkeli keittokirjaan

Kesä meni ja kohta on jo lokakuu, voitteko kuvitella, vaikka vasta äsken odotin koivun lehtien puhkeamista ja meriveden lämpeämistä. Niin se aika kulkee, vuosi vuodelta nopeampaa ja nopeampaa. Vuodenaikojen vaihtumista saa ihailla niin luonnossa ku... (22 h sitten)
lisää artikkeli keittokirjaan

__________________RUUSUKAALI-SOSEKEITTO vuodelta 19092 1/2 ltr. jälkilihalientä1 ltr. ruusukaalia2 rkl. voita3-4 rkl. vehnäjauhojasuolaahienonn. valkopippuriasokeria2 munankeltuasita1 dl. kermaaRuusukaalit perataan, huuhdotaan ja keitetään pehmeäk... (eilen)
lisää artikkeli keittokirjaan

Onhan siitä vierähtynyt jo vuoden päivät kun olen viimeksi blogannut. En ole unohtanut teitä seuraajia mutta vuosi on ollut todella, todella vaikea. Kerron siitä myöhemmin. Mutta nyt tämän syntisen hyvän herkun pariin josta bloggaus intoni taas sytty... (eilen)
lisää artikkeli keittokirjaan

Pariisilainen rytmi sopii mulle niin hyvin! Meidän toimistolla työt aloitetaan kl 9-10 välillä, mutta sitten konttorilla istutaankin sinne kl 19-20 aikoihin saakka. Mä olen aina kärsinyt aamuvirkkuja suosivasta rytmistä ja jumahdan tosi helposti töid... (eilen)
lisää artikkeli keittokirjaan

Siis, kyllä taas potuttaa. Olen nyt koittanut takoa päähäni, että muista ottaa kuvia ruoista ja niiden eri vaiheista tai edes niiden eri aineosista. Mutta kuuroille korville meni taasen ja tästä ruoasta, kun olis saanut vaikka kuinka monta kuvaa niin... (eilen)
lisää artikkeli keittokirjaan

Siis, kyllä taas potuttaa. Olen nyt koittanut takoa päähäni, että muista ottaa kuvia ruoista ja niiden eri vaiheista tai edes niiden eri aineosista. Mutta kuuroille korville meni taasen ja tästä ruoasta, kun olis saanut vaikka kuinka monta kuvaa niin... (eilen)
lisää artikkeli keittokirjaan