Miten saan blogini näkymään?
Käytä lomaketta lisäykseen. Kaikki lisäysehdotukset käydään läpi. Lisääminen tapahtuu yleensä parin vuorokauden sisällä. Huomioithan että indeksoimme vain suomenkielisiä, ruoka-aiheisia blogeja.

Miksi artikkeli ei näy haussa vaikka blogini on mukana?
Makuhaku lukee (rss/atom) syötteitä. Jos blogiohjelmistosi tuottama syöte ei tuota artikkelia, ei se näy myöskään haussa. Lyhennelmät eivät näy Makuhaussa. Määritä blogiohjelmistosi tarjoamaan syötteen artikkelit kokonaisina.

Miten saan Makuhaku-hakulaatikon blogiini?
Seuraa ohjeita täällä.

Mitä tageilla tarkoitetaan?
Tagit ovat termejä kuten "Välipala" tai vaikkapa "Suklaa". Kun tallennat linkkejä artikkeleihin omaan keittokirjaasi, voit antaa artikkelille ns. tagejä, jotka helpottavat elämääsi, kun keittokirjassasi on enemmän tallennettuja linkkejä. Esimerkiksi, jos tallennat linkin artikkeliin, joka käsittelee suklaasmoothien tekemistä, voit antaa sille tagit suklaa ja välipala. Voit itse myös jälkeenpäin muutella tägejä, jotta oma keittokirjasi pysyy haluamasasi järjestyksessä ja löydät linkit resepteihin entstäkin helpommin!

Mistä on kyse?
Makuhaku on hakupalvelu, joka löytää ruokaohjeet suomalaisista ruokablogeista. Mainioita reseptejä tulee blogeja selaillessa vastaan, mutta ennen pitkää hyvät reseptit hautautuvat blogeihin. Makuhaun avulla voit tallentaa haluamiasi linkkejä muistilistallesi ja seurata kätevästi keskustelua ruokablogeissa.

Miten voin vaikuttaa?
Kaikki parannusideat käsitellään! Lähetä rohkeasti postia!

Ei löytynyt vastausta?
Usein kysytyt kysymykset päivittyy kysymysten ilmaantuessa. Ota yhteyttä, jos tästä ei ollut apua.